Bogen - Slank med Ketolysekuren

Bogen, der fortæller dig hvordan du kan fordoble fedtforbrændingen uden sult og slaphed.

Ketolyse Danmark AS har for tiden ingen forhandler i Danmark. Har du lyst til at blive agent/forhandler ? kontakt os på post@ketolyse.no
 Venlig Hilsen
Torkil P Andersen

Bogen "Slank med Ketolysekuren" er ikke tænkt som en videnskabelig afhandling, men tværtimod som en brugsanvisning i en meget effektiv slankemetode. Metoden er ikke ny, den har været kendt i 150 år, ketolysekuren er en opdateret versjon af slankemetoden som kaldes ketogen diæt.
Ketolysekuren giver dig et stort tab af kropsfedt uden at du må opleve sult og træthed og uden at du mister muskelmasse.
 Bogen indeholder en teoretisk del for dem, der ønsker at vide noget om baggrunden for Ketolysekuren og som ønsker at vide noget om de sikkerhedsmæssige aspekter omkring kuren.
 Ellers er bogen tænkt som en praktisk guide, der fortæller dig, hvilke fødevarer du skal købe til at starte med, hvilke fødevarer du bør undgå, og hvad du kan nyde uden risiko for at ødelægge din slankekur.
Der er en
omfattende oversigt over kulhydratindholdet i den aktuelle mad og et udvalg af opskrifter med forslag til morgenmad, frokost, middag, tilbehør, aften, desserter, snacks og drinks. Du er ikke nødt til at veje maden behøver ikke at tælle kalorier.
Ud over bogen anbefales det at du benytter tre slags ketolyse-kosttilskud for at sikre, at du får de vitaminer og mineraler du har behov for mens du følger ketolysekuren.
En dåse med urinstix giver dig mulighed for at tjekke at du følger diæten korrekt.
Ketolysekuren er tænkt for personer med BMI over 30 eller omkring 10 kilo overvægt eller mere. Man må have et normalt, godt helbred for at følge kuren.

 

Held og lykke med din sidste slankekur.